Opslagstavle for beboere

Af: Rasmus Skov
Publiceret: 27. oktober 2010 kl. 16:19

Opslagstavle til beboere, opslagstavlen kan bruges til efterlysning af tabte ting, bortløbne husdyr og lignende.

Undlad venligst reklamer for butikker, hjemmesider og lignende.

Ønsker du at lave et opslag, udfyld felterne nederst på siden. Husk at skrive hvilken husstand du repræsenterer.

Oversigt over indlæg|Nøgleord: Ingen|Kommentarer (86)

Kommentarer

 1. Er den person, som har nøglerne til bommene i laskedalen, ikke sød at gå en runde og få dem lukket. Vi oplever tit at knallerter og cykler ikke tager hensyn og suser igennem med meget høj fart.
  På forhånd tak
  mvh

  Telyas
  Laskedalen 87
 2. Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen for Helenelyst, Porskær og Laskedalen.

  Generalforsamlingen afholdes tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 20.00, Lokalcenter Brabrand, Voldbækvej 92, Brabrand.

  Dagsorden:

  1. Valg af dirigent og referent.
  2. Medlemmerne redegør for udøvelsen af deres stemmeret samt for hvem, det enkelte medlem udpeger som medlem af bestyrelsen samt suppleant til bestyrelsen.
  3. Bestyrelsens beretning om det forløbne år.
  4. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af revisor og bestyrelsen.
  5. Rettidigt indkomne forslag fra medlemmerne.
  (ingen forslag modtaget)
  6. Vedtagelse af budget og fastsættelse af bidrag og eventuelt indskud.
  7. Valg af formand.
  8. Valg af revisor og revisorsuppleant.
  9. Eventuelt.

  Vedtægter kan ses på foreningens hjemmeside www.helenelyst.net. Foreningens regnskab udsendes direkte repræsentanterne for de enkelte parcelforeninger. Interesserede kan rekvirer regnskab hos foreningens formand på mail: kimb@ramboll.com.

  Med venlig hilsen
  Kim Brinck
  (Formand)
 3. Hej, er der nogen derude, som har et ekstra værelse i deres hus/lejlighed, som de er villige til at leje ud til en sød mandlig kollega, jeg har på arbejde? Stopan er 23 år, oprindelig fra Bulgarien og bor p.t. i Aalborg. Han er en yderst stille og rolig fyr, meget fleksibel og samtidigt selskabelig. Han har kun brug for et soveværelse og er mere end villig at dele både badeværelse og køkken. Da han rejser frem og tilbage mellem Aalborg og Solbjerg hver dag, lader han efter et bopæl i Aarhus og omegn. Husleje er naturligvis noget I kan aftale indbyrdes. Giv endelig lyd, hvis du er interesseret, eller kender nogen der er det.
 4. Vi har i sommer oplevet at ligge på en campingplads nær en multibane, støjen fra slag mod banderne var høj, men mere generende var de høje jubelråb, eller modsat, og som mange unge mennesker jo gerne vil have når de er aktive høj musik -- tanke kan en multibane påvirke vores muligheder for salg af huse?

  Kunne der måske bruges midler til oprensning af vores vandløb og sø - der ikke er blevet renset siden overleveringen til grundejerforeningen fra kommunen
 5. Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen for Helenelyst, Porskær og Laskedalen.

  Generalforsamlingen afholdes onsdag d. 18. maj 2016 kl. 20.00, Lokalcenter Brabrand, Voldbækvej 92, Brabrand.

  Dagsorden:

  1. Valg af dirigent og referent.
  2. Medlemmerne redegør for udøvelsen af deres stemmeret samt for hvem, det enkelte medlem udpeger som medlem af bestyrelsen samt suppleant til bestyrelsen.
  3. Bestyrelsens beretning om det forløbne år.
  4. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af revisor og bestyrelsen.
  5. Rettidigt indkomne forslag fra medlemmerne.
  (ingen forslag modtaget)
  6. Vedtagelse af budget og fastsættelse af bidrag og eventuelt indskud.
  7. Valg af formand.
  8. Valg af revisor og revisorsuppleant.
  9. Eventuelt.

  Vedtægter kan ses på foreningens hjemmeside www.helenelyst.net. Foreningens regnskab udsendes direkte repræsentanterne for de enkelte parcelforeninger. Interesserede kan rekvirer regnskab hos foreningens formand på mail: kimb@ramboll.com.

  Med venlig hilsen
  Kim Brinck
  (Formand)
 6. David, Jacob og Rasmus. Det glæder mig, at I har gjort kommunikationen bedre og jeg håber, at tendensen fortsætter.
  Min kone og jeg går ture næsten hver dag og nyder det dejlige område.

  Faktisk har jeg tre ønsker, som jeg håber bliver taget alvorligt i grundejerforeningen:
  1. At det grønne område mellem rækkehusene 156 - 198 og bækken kan blive plejet bedre og græsset slået, så det ligner de øvrige grønne områder.
  2. at stien i samme område bliver plejet, så den kan cykles på. Lige nu er den ved at blive "spist" af græsset og ukrudtet - synd og skam for den flotte sti, der blev anlagt, men nu kun er en meget smal sti.
  3. At der bliver plantet frugttræer i området. Æbletræer, pæretræer osv til glæde for voksne og især for børnene. Vi kan alle få glæde af træernes blomster i forsommeren og frugterne i sensommeren. Desuden vil det også gøre området meget flottere.
  Håber grundejerbestyrelsen vil overveje mine forslag og ønsker positivt.
  Venlig hilsen Viggo Thing
 7. Skraldespanden ved legepladsen blev opsat på foranledning af nogle beboere, der boede op ad legepladsen og som selv stod for tømningen. Jeg kan af mailkorrespondancen forstå, at de pågældende beboere nu er fraflyttet området, hvormed misæren er opstået.

  Jeg har derfor aftale med BUUS, dem der foretager vedligeholdelse af vores grønne områder, at de tømmer skraldespanden efter behov. Der skulle derfor gerne snart være en nu tom skraldespand, der kan tage mod affald igen.

  Med venlig hilsen

  Kim Brinck
  Formand
 8. Hej. Vi er de nye beboer i Laskedalen 3, og har et spørgsmål som vi ikke kan finde svar på andre steder, derfor prøver vi her.
  Hvem er ansvarlig for at tømme skraldespanden på den store legeplads?
  Den har været overfyldt i de 2 1/2 måned som vi nu har boet her. Hver gang græsset skal slåes, køre de over affald og hundelorte poser som ligger rundt om skraldespanden, som så bliver spredte rundt og der er ikke særlig lækkert når børnene leger derude.
  Med venlig hilsen
  Lars og Mette Buschmann
 9. Hej David, Viggo og Jacob

  Jeg er enig i et indlæg hver 3. uge ikke er meget her på siden. Følg evt. også med på: https://www.facebook.com/groups/152941244860714/ der kan jeg se også sker lidt.

  Denne hjemmeside er lavet i 2011 (for ret beskedne midler) og de respektive parcelforeninger er velkomne til via deres bestyrelse at komme med input og ønsker via hovedbestyrelsen.

  Der er pt. ikke en funktion så man kan få besked når der er nye opslag på siden. Men hvis der er en programmør indenfor php der har lyst til at deltage i det frivillige arbejde er jeg da sikker på en hånd bliver modtaget med glæde.

  Jeg har hjulpet med at oprette referater etc. for bestyrelser på siden. Så hvis nogle savner data på siden fra deres parcelforening (referater, kontaktlister etc.), så ligger den bold hos de enkelte parcelbestyrelser, de skal blot sende det, så kommer det på.

  Mvh Rasmus, Laskedalen 14
 10. Viggo, Jacob

  @Viggo, jeg er helt enig med dig i at denne opslagstavle er uhensigtsmæssig i den forstand, at man ikke bliver orienteret om nye opslag.

  Nu ved jeg ikke hvem der er webmaster, men måske vedkommende ved om det er muligt blot at aktivere en funktion som gør det muligt for den enkelte bruger at fra-/tilvælge en mailadviseringsfunktion? (er der behov for assistance kender jeg flere webudviklere, men de arbejder ikke gratis - det er derfor selvfølgelig at foretrække, hvis nogen i afdelingen besidder kompetencerne)

  Jeg kan ved samme lejlighed oplyse, at linket "Ret dine oplysninger her" under "Min side" (foroven) ikke synes at fungere.

  @Jacob, det med hundelortene kan vi godt nikke genkendende til - og ja, det er ret irriterende. Derfor skal der også lyde en opsang herfra, men der er nok desværre ikke så mange der ser den, jf. ovenfor :-)

  God dag.

  Med venlig hilsen
  David, Laskedalen 87 11. Viggo:
  Nu skal jeg ikke tale for andre men for mit eget vedkommen så drejer det sig om at det er temmelig upraktisk at skrive herinde fordi der ikke er nogen måde løbende at holde sig orienteret om der er nogen der skriver herinde (altså udover at løbende gå ind på siden).
  Af løsninger kunne være at aktivere RSS understøttelse for opslagstavlen (så man selv kan lave en løsning) eller blot lave så man kan kunne få mails når der kommer noget nyt.

  Hvad jeg tænker om området? Jeg synes det er et dejligt område men der er plads til forbedringer hvad angår adgang til butikker når man ikke er i bil. Det kunne fx være skønt hvis man kunne asfaltere stien ned til tulip grunden (den sti der går igennem skoven) og evt. sætte nogle lamper op. Det ville lette adgangen til det nye område der er planer om og gøre det nemmere at komme ud af området (jeg ved godt du kan tage ned af Mariedalsvej men det er noget af stejl vej og det er en omvej for mig der kommer fra Helenelyst). Det er dog ikke et forslag jeg tror bliver realiseret med mindre det er en del af planen for det nye område.

  Ellers har jeg ikke nogen forbedringsforslag da jeg synes området opfylder alle de behov jeg selv har. Jeg har ikke behov for større fælles arrangementer eller vilde nye ideer. Stilstand er ikke nødvendigvis en dårlig ting hvis udgangspunktet er fint. :)
 12. I en grundejerforening af vores størrelse undrer det mig, at der ikke er flere, der har noget at deltage med i opslagstavlen. Det får mig til at tænke, at der ikke er mange, der synes at det godt at have en vis fælles fornemmelse at et fællesskab.
  Jeg ville gerne læse noget om, hvad andre går og tænker om vores område. Hvordan vi skal gøre det bedre eller komme med alle tænkelige og utænkelige ønsker eller sociale behov.
  Når jeg har skrevet et indlæg, har jeg aldrig fået en respons. Det er egentlig som at skrive til en, der har vendt ryggen til.
  Har bestyrelsen i grundejerforening tænkt sig at gøre noget for at få mere fællesskab og kommunikation mellem afdelingerne? Eller er det kun mig der interesserer i kommunikation og debat om vore forhold og "fællesskab".?
 13. Misforstå mig ikke!! Jeg holder meget af hunde, og har haft hunde i mange år, men i dag har jeg for 3. gang i år haft den ulækre oplevelse af få min ene sko fuldstændig oversmurt af hundelort.
  Hvordan kan en hundeejer være så uvenlig over for sine naboer, at han/hun ikke kan finde ud af at samle hundens lort op i en plasticpose og tage den med hjem i skraldespanden.
  Jeg bebrejder ikke hunden, men jeg synes, at ejeren opfører sig som et svin.
  Tilbage står, at jeg skal rense/vaske hundens lort af min sko for 3. gang i år. Det koster lang tid og en masse vand og er frygtelig ulækkert.
  Når I hundeejere har fået en hel skov til at lufte hunde frit i, hvorfor skal nogen af jer så absolut lade hunden lægge sine ildelugtende afføringer i græsrabatter ved vore ellers rigtig gode stier?
  Skam jer.
 14. HASTER - Jeg vil rigtig gerne kontaktes af en ansvarlig fir loppemarkedet d. 04.07.15 på tel- 60240607.

  På forhånd mange tak..

  Hilsen
  Jasmin
 15. Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen for Helenelyst, Porskær og Laskedalen:

  Onsdag d. 20. maj 2015 kl. 20.00
  Lokalcenter Brabrand, Voldbækvej 92, Brabrand, lokale 105a og 105b.

  Dagsorden:

  1. Valg af dirigent og referent
  2. Medlemmerne redegør for udøvelsen af deres stemmeret samt for hvem, det enkelte medlem udpeger som medlem af bestyrelsen samt suppleant til bestyrelsen
  3. Bestyrelsens beretning om det forløbne år
  4. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af revisor og bestyrelsen
  5. Rettidige indkomne forslag fra medlemmerne
  a. Vedtægtsændringer
  b. Udviklingsplan for fælles grønne arealer
  c. Opsætning af hjertestartere i området
  6. Vedtagelse af budget og fastsættelse af bidrag og eventuelt indskud
  7. Valg af formand
  8. Valg af revisor og revisorsuppleant
  9. Eventuelt

  Information om de punkter der er til afstemning kan rekvireres ved henvendelse til undertegnede på RasmusBach@me.com
 16. Jf. vedtægterne §14. stk 4

  "Forslag, der af medlemmerne ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal være bestyrelsen i hænde senest 1. marts."

  Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen kan sendes til undertegnede på rasmusbach@me.com
 17. Hej

  Har du set/fundet en stofpung udformet som en ugle?

  Vores datter mener hun kan have tabt sin "ugle" pung på vejen fra Bageren til Helenelyst via Mariendalsvej torsdags den 12/2 2015.

  Vi bor på Helenelyst 123 og kan kontaktes på tlf. 30143308/86261678.

  Mvh, Charlotte

 18. Hej

  Mangler du/I din/jeres cykel?

  Der har længe stået en mørk ulåst dame cykel ved siden af sidste stoppested udad Helenelyst - er der en ejer der savner cyklen?
 19. Hej

  Vi søger en pige mellem 16-20 år der ønsker at passe et par børn en gang imellem. Vi har en dreng på 8 og en pige på 11. Vi har en rolig labrador tæve som en meget kærlig. Ring meget gerne på telefon 2460 9226.

  Med venlig hilsen
  Pernille Mortensen
 20. Klaverundervisning

  For en del tid siden fik vi i området omdelt en seddel med tilbud om privat klaverundervisning i området. Er der nogen der kan huske hvor/hvem det var.

  Mvh
  Kim Brinck, Laskedalen 38
  Telefon: 5161 8333
 21. Jeg søger en god og stabil rengøringshjælp 2 timer hver uge.

  Er der nogen der kender en eller kan anbefale en ??

  Skriv venligst en mail til: ebtesam.magnus@gmail.com

  På forhånd tak.

  M.v.h.
  Ebtesam Magnus
  Porskær 21
 22. Hej alle cykelinteresserede i Helenelyst. Vi er en del fra området der cykler i TST cykling og holder nu åbent hus. Se nedenstående:

  TST Cykling afholder søndag d. 21 september kl. 11 åbent hus og årets åbne klubmesterskab 2014 med præmier for over 5.000 kr. Der køres enkeltstart på en spændende rute ved True Skov hvor der køres 5 omgange af 4,1 km. Alle der har lyst til at se noget godt cykelløb, vil snuse lidt til hvad TST Cykling er eller selv har lyst til at deltage i løbet er meget velkomne til at møde op. Der vil være sandwich, øl og vand kaffe te og stort kagebord. Kom endelig hvis cykling har interesse d. 21 september fra kl. 11 til kl. 14 i krydset imellem Selkærvej og Espenhøjvej i Tilst (Undlad venligst at parkere på ruten som er optegnet her) Hvis man ønsker at deltage så skriv det her eller send email til thomas@iggu.dk - så kommer der et gratis startnr. Alle over 15 år kan være med uanset niveau. TST er en motionsklub med ca. 100 medlemmer fra 15 til 70 år. Der køres tirsdag, torsdag og søndag i 5 grupper fra 22km/t og op til 33+ og der arrangeres mange sociale arrangementer og ture bl.a til Mallorca, La Marmotte, Vejle, Harzen hvor det sociale er i højsædet.
 23. Hej Alle!
  Jeg er en pige på 17 år, der søger job. Jeg kan hjælpe med børnepasning, madlavning, rengøring, så hvis i har brug for lidt aflastning i en travl hverdag, er det mig i skal have fat i.
  jeg er ret fleksibel, lige pt. er det kun tirsdag jeg ikke har tid.
  Jeg er lige startet på Århus stats gymnasium, og før det gik jeg på mellerup efterskole. Jeg er en glad og udadvent pige der elsker at have med mennesker at gøre. Jeg er meget praktisk anlagt, jeg er vant til at lave mad og gøre rent.
  Venlig hilsen Gunvor.

  Kontakt mig, hvis I er interesseret:
  tlf: 29862184
  Mail: gunvor-olesen@hotmail.com
 24. Løbemakker søges..
  Q 54 år søger en løbemakker til 1-2 ture hver uge. Distance mellem 5&10 km og hastighed mellem 6.10 og 6.40 pr. kilometer.
  Hverdage mandag-torsdag efter kl. 17.00

  Kontakt mig på mail britap@live.dk

  vh.
  Brita Pedersen
  Helenelyst 77
 25. @René

  Mange tak for tippet vedr. fejlmelding af gadebelysning.

  Jeg har nu fejlmeldt via EnergiMidts hjemmeside her: http://www.energimidt.dk/privat/kundecenter/el-og-energi/sider/fejlmelding-af-gadelys.aspx.

  Mvh.
  David, Laskedalen 87

 26. Jeg har lige konstateret at vi har mistet en lyseblå Puky løbecykel kendetegnet ved at den bærer et gult klistermærke fra salgsstedet "Ribe Cykellager".
  Cyklen er sidst set i går eftermiddag ved grøften ned mod slugten umiddelbart over for den sydlige indkørsel til husene opført af Regnbueparken I/S (Helenelyst 156 - 306).
  Jeg vil være taknemmelig, hvis der er nogle som har set den og vil give mig et præg.

  Mvh.
  Michael Bisgaard Larsen
  Helenelyst 159
  8220 Brabrand
  Mobil 23820781
 27. Hej Dan,

  Før i tiden skulle man kontakte Brabrand Net. Der havde de en kontaktformular.

  Men nu ser jeg at de skriver følgende på hjemmesiden:

  --

  Ved fejl på gadelyset
  Det er ikke længere Brabrand El-selskab, som har vedligeholdelsen af gadelyset i området.
  Vedligeholdelsesopgaven er efter en licitation overtaget af EnergiMidt i Silkeborg, som du kan kontakte på telefon 70 15 00 60.

  --

  Så her kan du jo forsøge dig :-) Del gerne dine erfaringer.

  Mvh
  René
 28. Der er et par udendørslamper på vores vej, der ikke fungerer. Nogen der hvor dette kan fejlmeldes?

  God weekend.

  Med venlig hilsen
  David, Laskedalen 87
 29. Mangler I en hvalp? På stien om bagved Laskedalen/Mariendalsvej mødte vi her til aften en glad, lille hvalp. Sort - ca. 12 uger gammel. En terrier- eller schnauzertype. Var iført et rødt halsbånd, men halsbåndet var ikke mærket med hverken navn eller tlf.nummer.
  Hvalpen befinder sig nu på Mariendalsvej 32, hvor nogle rare mennesker tager sig af den. De kan kontaktes på tlf. 24 60 92 26.
 30. Sankt Hans bål 2014

  Vi mangler noget kvas og grene til Sankt Hans bålet i morgen aften. Vi har tre mænd med trillebørrer, der vil hente lidt brændbart fra skovkanten. Hvis du har en trillebør og har behov for lidt frisk luft, når ungerne er lagt i aften, så kom gerne forbi bålpladsen med lidt til bålet:o)

 31. Til Poul Henning Jensen


  Hvornår er den campingvogn blevet stjålet , hvad mærke havde vognen og hvor blev den fundet henne?
  Det bil race hvor skete det , det kunne jo være min campingvogn som er blevet stjålet !
 32. HEJ TIL ALLE DER HAR DERES CAMPINGVOGN TIL AT STÅ PÅ LASTBILPAKERING I helenelyst ,
  vi kom imorges for at hente vores vogn op til klargøring , men den var der ikke ,altså stjålet ,
  har nu meldt det til politiet. ER DER NOGEN DER HAR BEMÆRKET NOGEN ELLER NOGET I DEN SIDSTE UGES TID , SÅ HØRER VI GERNE OM DET PÅ MAIL irenekph15@gmail.com. PS : den var låst !!
 33. Hej
  Hvid dør til badeværelse 204x82 som dem der er her i buen - kan afhentes gratis.
 34. Så gik det galt på vores campingvognsholdeplads - det gik ud over 2 vogne - den ene vogn har fået stjålet nummerpladen og der har været indbrudsforsøg i vognen - deres nummerplade er så sat på en anden vogn som blev stjålet og brugt af nogle ikke særlig søde brugere - ved et arrangement om Danmarks hurtigste bil, vognen er blevet fundet, men er total ødelagt indeni, stakkels ejere det bliver en dyr omgang - Vi må hjælpe hinanden hold øje - og nu er vi nok mange brugere af pladsen der gerne giver et beløb til en bom så ikke der bliver flere af den slags tilfælde men også at hindre den ræs der bliver kørt på pladsen.
 35. L o p p e m a r k e d
  P å
  H e l e n e l y s t
  -------------------------
  Efter utallige opfordringer har vi besluttet at afholde loppemarked på det grønne område ved legepladsen.
  I år inden sommerferien - helt præcist

  Søndag den 22. Juni 2014
  Fra kl 10-15.

  Tilmelding og spørgsmål til: helenelystloppemarked@gmail.com
  Leje af stand kr. 30, forudbetales. Konto nr. oplyses ved tilmelding.

  Hver plads er 2m. De er kke mærkede. Opstilling må ske fra kl 09 samme dag.

  Det ville glæde os, om nogen ville opstille en bod med god kaffe, lækre kager og frugt. Skriv gerne i din tilmelding om du ønsker at sælge mad/drikkevarer.

  Tilmeldingsfrist d. 16. Juni 2014 kl 15.

  Så ryd op i skure, gemmer og loft, og mød op og gør en god handel.
  Vi ser frem til en hyggelig dag på Helenelyst.
 36. Hej.

  Jeg er en 13 årigt dreng, der hedder Marius. Jeg vil gerne tjene lidt penge, og tilbyder derfor græsslåning, hundeluftning og passe mindre børn.

  Hvis i er interesseret så kontakt mig på: 21974447

  Hilsen Marius Schade, Laskedalen 77
 37. Den søde dværg vædder kanin Smuller søger nyt hjem,
  da det desværre har vist sig, at ejeren har pelsdyrallergi.

  Hun er 4 år og sød og meget tålmodig med små børn.
  Vi håber så meget, at nogen har plads og hjerterum til at give hende et nyt hjem.

  Der medfølger seler, drikkeflaske og madskål.

  Kontakt mig på 21591788.

  VH Vera
 38. Kære medborgere i vores pæne område.
  Jeg vil opfordre jer til at gå en tur i området og nyde naturen, som er sjælden flot i et boligområde.
  Hvis I på jeres nydelsestur føler jer ubehageligt tilpas på grund af tomme plasticposer, slikpapir, cigaretskod, rester af ødelagt legetøj eller andre effekter, som ikke hører hjemme i naturen, håber jeg, at I har en lille pose med, så I har mulighed for også at samle noget af det op og anbringe det der, hvor den tidligere ejer skulle have anbragt det.
  Vi har et dejligt område, og vi har alle et medansvar for, at det bliver ved med at være pænt ( og ikke være en afdeling af den lokale genbrugsplads).
  Forleden gik jeg en tur med min "snapper" og en plasticpose sammen med mit barnebarn, og vi samlede en stopfuld indkøbspose med alle slags affald på stien ved søen og langs vejen fra nr. 1 til første boligvej.
  Nogle dage forinden havde vores naboer ryddet for bl. a. juletræer, der fx var smidt på bålpladsen.
  Der må ikke på bålpladsen samles brændbare materialer inden 3 uger før sankt Hans aften af hensyn til rugende fugle. En lov der gælder i hele landet.
  Hvis vi hjælper hinanden, kan vores område blive et endnu bedre og flottere sted at bo og nyde naturen.

  Håber I er enige
  Viggo Thing
 39. Generalforsamling i Grundejerforeningen for Helenelyst, Porskær og Laskedalen

  Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling:

  Onsdag d. 21. maj 2014 kl. 20.00 
  Helenelyst 191, 8220 Brabrand

  Dagsorden for generalforsamlingen:

  1. Valg af dirigent og referent
  2. Medlemmerne redegør for udøvelsen af deres stemmeret samt for hvem, det enkelte medlem udpeger som medlem af bestyrelsen samt suppleant til bestyrelsen.
  3. Bestyrelsens beretning om det forløbne år.
  4. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af revisor og bestyrelsen.
  5. Rettidigt indkomne forslag fra medlemmerne.
  - Hvordan og indenfor hvilke økonomiske rammer ønskes områdets grønnearealer udviklet og benyttet
  6. Vedtagelse af budget og fastsættelse af bidrag og eventuelt indskud.
  7. Valg af formand.
  8. Valg af revisor og revisorsuppleant.
  9. Eventuelt.
 40. Emne: Generalforsamling for Grundejerforeningen Helenelyst, Porskær og Laskedalen

  Med henvisning til vedtægternes §14, 4:
  "Forslag, der af medlemmerne ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal være bestyrelsen i hænde senest den 1. marts"

  Evt. forslag bedes derfor sendt til undertegnede på rasmusbach@me.com

  Generalforsamlingen afholdes onsdag d. 21. maj 2014 og indkaldelse udsendes senest 26. marts 2014

  Med venlig hilsen

  Rasmus Bach
  Formand for Grundejerforeningen Helenelyst, Porskær og Laskedalen
 41. Efterlysning - kanin!

  Kontakt Rikke 31 43 44 58.
 42. Efterlysning - lille sort kanin!

  Vores lille sorte kanin er blevet væk fra sit hjem mellem 16.-17. januar 2014. Det er en hermelin han med øretatovering. Den er halvtam.

  Dusør gives.

  Mange hilsner

  Rikke
 43. Vinduespudsning.

  Står i og mangler en vindues pudser, kan Helles vinduespolering anbefales.
  vi bruger hende i Grundejerforeningen Helenelyst lige numre.
  Men det kunne da være andre kunne bruge en god vinduespudser.

  Vi har fået nogle ganske lukrative priser på polering inde og ude.

  For yderliger info kontakt Laila Renée, Helenelyst 42. 52138607

  Eller Helle´s Vindues polering direkte: 28301920
 44. Katten Stribe er kommet hjem igen. Tak til dem som har ledt efter den.
 45. Har du set vores kanin Sofie som forsvandt søndag den 27. oktober 2013?
  Hun er en dværgvædder med hængeøre og har trefarvet pels: mørkebrun, karamelbrun og hvid.
  Øretatovering: højre øre: 2623, venstre øre: 582
  Kontakt os på tlf. 61208151 eller 41391185.
  Dusør gives.

  Vh. Klaus og Anne Mette, Helenelyst 113
 46. Vores store killing Stribe er forsvundet 29. oktober 2013. Den er grå og hvidstribet og har øretatovering JLS042
  sms venligst til 29602340 eller 28588358
  Med venlig hilsen
  Helene
 47. @Peter - vi takker for tippet
  Mvh David
 48. @David - Vi har lige fået malet, og vi brugte Simon Malermester: http://www.malermester-simon.dk/ Vi fik ham til at give et tilbud inden, og han holdt præcis hvad han lovede. Kvalitet var i top.

  Mvh

  Peter
 49. Hej
  Vi vil høre om der er nogen, der kan anbefale en god maler?

  På forhånd tak
  Anni og David Telyas
 50. Kat bortgives,

  Vi søger et nyt hjem til vores kat Minerva. Hun er en sød lille 4-årig hunkat med flotte farver. Hun er stueren og vant til at være både ude og inde. Legesyg men også god til at fange mus. Hun er vant til børn men ikke så glad for andre husdyr, hvilket er årsagen til at hun søger et andet hjem.

  Madskåle, kattebakke mm følger med.

  Er du interesseret eller kender du nogen, som kan være interesseret så send mig en sms på 23644449, så du kan få et billede af katten

  Mvh
  René
 51. Hej
  Lejlighedsvis mangler vi en hundelufter, som vil tage vores 2 cairnterrier med på en "tisse-tur".
  Hvis der er nogen i området som kunne være interesseret i det, så hører vi gerne fra jer.
  Begge hunde er voldsomt glade for børn og er meget venlige, også overfor voksne ;-)

  Send gerne en besked, enten på mail cognac@live.dk eller på sms 23 25 99 69.

  mvh.

  Henrik Pedersen
  Helenelyst 77
 52. Hej
  Der står en lyserød damecykel med barnesæde ved Helenelyst 220. Nogen der mangler den?
 53. PIGEFODBOLD

  Rigtige piger spiller fodbold!

  Er du pige i alderen 4 - 18 år har BIF et tilbud til dig. De vil gerne lære dig at ”lege” fodbold og give dig fodboldoplevelse på det niveau, du selv ønsker: bare spille/ træne, deltage i den løbende turnering eller måske endda deltage i ét af de mange stævner, hvor vores hold er med.

  Har du lyst til at prøve eller vil du gerne høre mere, så kom til én af deres træningssamlinger:
  Der er følgende træningstider:

  - For piger født i 2006 (U08) eller yngre: Hver fredag fra 17:00 til 18:00
  - For piger født i 2005 (U09): Hver fredag fra 17:00 til 18:00
  - For piger født i 2004 (U10): Hver fredag fra 17:00 til 18:30
  - For piger født i 2003 (U11):Hver onsdag fra 16:30 til 18:00 og fredag fra 17:00 til 18:30
  - For piger født i 2002 (U12): Hver tirsdag fra 16:30 til 18:00 og torsdag fra 16:30 til 18:00
  - For piger født i 2001 (U13): Hver tirsdag fra 16:30 til 18:00 og fredag fra 15:30 til 17:00

  Der står en træner og hjælpere parate til at tage godt imod dig!

  Med sportslig hilsen
  Brabrand Idrætsforening

  Leder for pigeafdeling og koordinator:
  Egon Laursen, tlf. 8625 6174/2421 4425 egon@laursen.mail.dk
  Brabrand IF fodbold hjemmeside: www.brabrand-fodbold.dk
 54. Der afholdes stort loppemarked for alle beboer i Helenlyst, Porskær og Laskedalen
  Søndag den 11. August fra kl. 10-16.
  Det vil foregå på plænen overfor Safiren og man er velkommen til at stille op fra kl. 9.00. En stand koster 25,- og man kan tilmelde sig på Helenelystloppemarked@gmail.com.
  Jeg håber at mange vil tilslutte sig arrangementet og sprede nyheden om dette.
 55. En lille stribet killing er fundet ved legepladsen idag (tirsdag den 16. juli). Vi passer på den foreløbig og overdrager den til internatet i Tingskoven, hvis den rette ejer ikke melder sig...

  Venlig hilsen
  Lene
 56. Hej

  Vi mangler en rengøringshjælp til at komme hver 14. dag.

  Hvis nogen er interesseret el. kender en god og pålidelig person hører vi gerne fra Jer.

  MVH

  Lene og Mikkel
  Helenelyst 153
  Tlf. 23 69 69 98
 57. Hej

  Vi mangler en rengøringshjælp til at komme hver 14. dag.

  Hvis nogen er interesseret el. kender en god og pålidelig person hører vi gerne fra Jer.

  MVH

  Lene og Mikkel
  Helenelyst 153
 58. Hej.

  Jeg er lige blevet tilmeldt siden og lidt i tvivl om, om jeg kan bruge siden til at søge efter en barnepige i området.
  I hvert fald har vi brug for en barnepige på fredag (d. 28/6) og evt. andre gange.
  Vi har to tvillingerpiger på fem år og en pige på tre år.

  Endelig giv lyd, hvis det har nogen interesse på 60914928.

  Venligst Mie Værge, Helenelyst 408
 59. Venlig forespørgsel fra 352, kommer der loppemarked igen i år og hvornår?
 60. Hej
  Døren Helenelyst 216 er hentet
 61. Er du en frisk pige mellem 5 og 11 år?

  Så mød op til en Pigeraket et sted i Brabrand IF og få nogle forrygende sjove timer!
  På Pigeraketten kan du prøve at
  • Spille fodbold på Saturn
  • Drible på Mælkevejen
  • Få varmen på solen
  • og meget mere
  Det er helt uforpligtende at møde op! Det er gratis og du må meget gerne tage en eller flere veninder med!

  Du skal bare møde op fra starten af, når Pigeraketten letter, så du er sikker på at nå at få prøvet alle de sjove og spændende aktiviteter! Arrangementet er fra 17-20 – og der er fart på med aktiviteter hele tiden så det er en god idé at have spist hjemmefra.

  Mere information på http://www.dbu.dk/Faelles/boern_og_unge/events_og_staevner/pigeraketten.aspx
 62. Hej alle
  Vi har haft indbrud i tidsrummet lørdag 1. juni kl 10.30-søndag 2. juni kl 21.00. Tyvene brød ind gennem et vindue, og alle smykker er stjålet. Der har natten til lørdag været indbrud på Laskedalen, så måske er det de samme, der er på togt i området
 63. Som I sikkert har lagt mærke til, så er der kommet skilte op med information om Waoo! Fiberbredbånd og Knivskarpt TV – uden boks – til dig. (Det er Galten Elværk – GE Fibernet – der står bag). Og jeg håber I vil tage godt imod tilbuddet og tilmelde jer.

  Det ultimative ved en fiberforbindelse er selvfølgelig hastighed, der følger i kølvandet af denne.

  • En fleksibel foreningsaftale, hvor hver husstand selv sammensætter fiberbredbånd, telefoni og/eller TV efter behov.
  • Lynhurtigt fiberbredbånd med hastighedsgaranti. Stor fordel i forhold til brug af de nye streamingtjenester, der bliver mere og mere udbredt.
  • På fibernettet risikere man ikke at miste båndbredde, når mange i området er på nettet på samme tid.
  • Kabel TV med masser af analoge og digitale kanaler inkl. TV3 og TV3 Plus – samt mange flere muligheder. Mange af kanalerne er også i HD kvalitet.
  • Med TV og fiberbredbånd fra Waoo! Følger også muligheden for TV via din computer og iPad på waoo.tv
  • Muligheden for at vælge Waoo! Telefoni til en knivskarp pris. Og du kan beholde din telefon og dit nummer.

  Der skal minimum 100 tilmeldinger til, så meld dig til allerede i dag.

  Besøg salgsvognen eller kontakt GE Fibernet for yderligere oplysninger.
  Følg tilmeldingerne på www.gefibernet.dk/grund-helenelyst
 64. Hej
  Vi har en hvid dør (den som er i rækkehusene) den kan gratis afhentes på Helenelyst 216
 65. Hej,

  Mener der var noget loppemarkedet sidste år er det noget der kommer igen i år?

  lige en kort forespørgsel fra nr 42 :)
 66. Forslag til lokalplan nr. 941
  Boligområde syd for Laskedalen, Brabrand

  Aarhus Kommune har udarbejdet et forslag til den fremtidige anvendelse af området syd for Laskedalen matr. nr. 9 vk Brabrand by, Brabrand.

  Se forslag til lokalplan 941 - http://lokalplanerweb.aarhuskommune.dk/GetDokument.aspx?id=2036

  Hvis du mener, at forslaget bør ændres, eller du i øvrigt har kommentarer til forslaget, bedes du sende dine bemærkninger til Planlægning og Byggeri, Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C, E-mail: plan- laegningogbyggeri@aarhus.dk, senest den 1. maj 2013.
 67. Generalforsamling i Grundejerforeningen for Helenelyst, Porskær og Laskedalen

  Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling:

  Onsdag d. 22. maj 2013 kl. 20.00 
  Lokalcenter Brabrand, Voldbækvej 92, 8220 Brabrand - lokale 108

  Dagsorden for generalforsamlingen:

  1. Valg af dirigent.
  2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år.
  3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af revisor og bestyrelsen.
  4. Rettidigt indkomne forslag fra medlemmerne.
  - Forslag vedr. etablering af fartdæmpning (Mushroom) i området.
  5. Vedtagelse af budget og fastsættelse af bidrag og eventuelt indskud.
  6. Valg af formand.
  7. Valg af bestyrelsesmedlemmer samt suppleanter.
  8. Valg af revisor og revisorsuppleant.
  9. Eventuelt.
 68. Hej

  Min søn har idag fundet en Iphone 3, hvis du mangler sådan en kan du henvende dig til os.

  MVH
  Serpil Akinci
  Helenelyst 230
 69. Indskrivning 0 klasse 2013
  Er der andre børn i området, der skal starte næste år i skole?
  Da vores søn, Marcus skal starte næste år på Engdalskolen, vil vi høre om der er nogen, der kunne tænke sig at lave lege aftaler, så børnene har nogen de kan relatere sig til og føle sig trygge ved, når de skal starte i skole. Vi høre gerne fra alle interesserede. Hilsen P Schäfer, Laskedalen - 60396030
 70. Hej

  Jeg søger en god og stabil rengøringshjælp.

  Er der nogen der kender en eller kan anbefale en ?

  Ring venligst på 25416298 eller skriv en mail heidi.1603@hotmail.com
 71. Til orientering vil Skov og Naturstyrelsen inden nytår etabler en hundeskov i området imellem Porskær og Edwin Rahrs Vej.

  Arbejdet forventes at starte indenfor de næste 14 dage.

  Med venlig hilsen

  Rasmus Bach, Helenelyst 191
  Formand for Grundejerforeningen Helenelyst, Porskær og Laskedalen
 72. Jeg har i lørdags modtaget en skrivelse fra firmaet RAFN & Søn ApS omkring mulig nedsættelse af ejendomsskatten, da man som grundejer har ret til et fradrag for forbedringer for de byggemodningsudgifter, der oprindeligt har været afholdt.

  RAFN & Søn ApS skriver at de fører en sag for hovedparten af grundejerne i vores udstykning - dette kan jeg umuligt tro er sandt da det er forholdsvis nemt selv at få sin sag behandlet eller genoptaget ved SKAT.

  Hvis du mener, at du mangler et fradrag for grundforbedringer eller dit fradrag er for lille, kan du søge om genoptagelse ved SKAT senest den 1. maj 2013 ved at benytte følgende link:

  http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1941679&vId=0

  Det kunne evt. være hensigtsmæssigt at de enkelte grundejerforeninger/parcelforeninger/andelsboligforeninger retter henvendelse til SKAT da det ikke er nødvendigt, at SKAT får brev fra alle. Hver grundejerforening/parcelforening/andelsboligforening kan sende et brev til SKAT. Vælger du at lade din grundejerforening/parcelforening/andelsboligforening rette henvendelse til SKAT er det dog vigtigt, at henvendelsen underskrives af alle med angivelsen af de adresser der ønskes behandlet eller genoptaget.

  Håber dette lille indlæg kan give jer en besparelse i ejendomsskat uden I skal aflever et honorar til RAFN & Søn ApS.

  Med venlig hilsen

  Rasmus Bach, Helenelyst 191
  Formand for Grundejerforeningen Helenelyst, Porskær og Laskedalen
 73. En lille kommentar til Henriette Hesselbys indlæg fra 16/6 omkring børn i området. Vi oplever desværre også en række af børn i aldre fra meget små til halvgamle børn der uden opsyn leger i området. Det er i sig selv ikke noget problem. Børn skal have lov at lege. Men gruppen af børn opholder sig ofte faretruende tæt på den gennemgående vej og skaber farlige situationer for sig selv og de trafikanter der gennemkører Helenelyst. Jeg har personligt svært ved at forstå at nogen vil lade børn helt ned til 3-4 års alderen lege alene så tæt på noget der blot minder om trafikeret vej. Men derudover foregår det i et tonelege og på en måde så de udover at kunne skade sig selv, kan være til skade eller gene for andre - f.eks. familier med helt små børn der har behov for søvn.

  Så også herfra en opfordring til forældre i området om at være ansvarlige omkring deres børns leg i området. Der skulle helst ikke opstå ulykker før nogen gør noget.
 74. Hvad laver dit barn når det er ude mellem kl. 19 og 21?

  Vi har gennem længere tid oplevet at to drenge sparker voldsomt på vores dør, ringer på og løber ud gennem vores hæk. Dette er til stor irritation, da det ud over at forskrække os, også vækker vores børn!
  Senest har vi haft "besøg" fredag aften omkring kl. 20:30.

  Vi ser meget gerne at dette stopper nu.

  Henriette Hesselby
  Laskedalen 24
 75. Obs, Obs
  Ny Skolestrukturanalyse lægger op til at skoledistriktet for hele Helenelyst flyttes til Skjoldhøjskolen - det vil få betydning for skolesøgende fra næste år, som ikke har søskende, der på dette tidpunkt går på Engdalskolen.

  http://www.engdalskolen.skoleintra.dk/Faelles/OpslagSP/6715/høring%20vedr%20%20skolestrukturanalyse.pdf

  Hvis det IKKE skal blive til virkelighed, så er det nu man fra Helenelyst borger, grundejerforeninger etc. skal agere!

  Mvh,
  Charlotte Jacobsen
 76. Blot et lille input omkring den iøvrigt glimrende hjemmeside for området.

  Er de ikke muligt at lave denne opslagstavle om til et rigtigt forum (f.eks. i det populære gratis PHP software der efterhånden er standard på nettet). Den nuværende opslagstavle kan ret hurtigt ende i en ret uoverskueligt mængde kommentar-baserede indlæg istedet for at hver enkelt indlæg har sit eget emne.

 77. Rengøringshjælp

  Vi mangler en rengøringshjælp. Er der nogen, der kender en god, pålidelig person, der ikke er bange for babymad og hundehår (eller hund)?

  Venlig hilsen
  Lene Bech Frandsen
  tlf. 40229376
 78. Hej.

  Er der nogle her i området der som jeg selv, har en teenager på 15 år, der også mangler jævnaldrene at være sammen med?. Jonas går på efterskole, men når han er hos mig mangler han nogle kammerater. Hans interresser er bla. computer, fodbold

  Mvh
  Claus Faurholt, helenelyst 262
 79. Til grundejerforeningen og til debat.

  Der er nogle få buske på fodboldbanen som har nogle meget store torne på grenene.

  Dette har betydet rigtig mange punkterede fodbolde for områdets børn.

  Kan bestyrelsen acceptere at disse bliver fjernet og givet fald vil jeg gerne fjerne dem. Det drejer sig om så få buske at jeg ikke tror at det er nødvendigt at plante nye.

  Mvh
  Thomas
 80. Efter den voldsomme blæst i sidste uge har vi en gul gummibåd i vores have ved nr. 300.

  Hvis der er nogle der mangler den er de velkommen til at hente den.

  Rasmus, Helenelyst 300
 81. TØRSTIGE TYVEKNÆGTE!!!

  Vi havde i nat "besøg" af to knægte, der mente de havde fri adgang til vores skur.....
  De var dumme nok til at vælte gasflasken til vores grill, hvilket medførte en del larm, der gjorde os opmærksomme på, at der var ubudne gæster.
  Vi nåede ikke at få fat på dem, men så dem løbe hen over byggegrunden. De havde heldigvis "kun" forsynet sig af en dunk vin og nogle dåser Sommersby (hvilket jeg i dag, har kunnet finde tomme dåser af på byggegrunden ved siden af os).

  Jeg vil bare informere om dette, da det jo godt kan ske at de igen bliver tørstige......

  Vibeche Porskær 38
 82. jeg er 12 år gammel og søger et job til hundepasser hvis der nogen der mangler en hunde passer til gode nok penge vil jeg gerne have i henvender jeg til mit nummer 29363721
 83. For interesserede kan masterplan for Tulipgrunden ses her: www.gudnitz-tegnestue.dk/files/3716/upload/Masterplan_HojriisgardBakker2.pdf

  Selskabet bag planerne Høiriisgård Invest A/S købte grunden i 2008.
 84. Der er i tidsrummet 1 til 10 september forøvet hærværk på skiltene om hund i snor, der er ved vores stier. 10 ud af d 13 skilte er fjernet, ligesom 3 stolper.
  Hvis der nogle beboere der har set eller hørt noget, der kan lede frem til hærværks personerne, vil bestyrelsen gerne høre nærmere.
  Hærværket er anmeldt til politiet.

  Med venlig hilsen

  Bestyrelsen
 85. Hej

  Jeg har natten til lørdag haft indbrud i min bil. bagruden er smadret og min taske med kalendere og andre materialer er blevet stjålet. Jeg har ikke umiddelbart noget af værdi som computer, pda eller andet, så hvis der er nogen der ser en kraftig sort taske smidt i området vil jeg meget gerne høre fra jer.

  På forhånd tak for hjælpen

  Mvh.

  Jacob Stjernholm
  Helenelyst 338

  mobil 20307435
 86. Hvad kan man finde på hjemmesiden?

  På hjemmesiden kan du blandt andet finde information om følgende:
  • Vedtægter og ordensreglement
  • Generalforsamlings indkaldelser og referater
  • Den siddende bestyrelse og kontaktoplysninger
  • Opslagstavle
  • Link til alle de 7 parcelforeninger
  • Nyttige links og informationer om Helenelyst området
  • Aktuel information om arrangementer m.v.

  Opslagstavlen:
  Opslagstavlen kan bruges af alle, til efterlysning af tabte ting, bortløbne husdyr og lignende.

  Parcelforeningerne:
  Alle 7 parcelforeninger har hver deres egen under-side, hvor du kan finde kontaktoplysninger, vedtægter og referater. De respektive foreninger er selv ansvarlige for at up-loade og vedligeholde information på disse sider.

  Info-mail lister:
  Maillisterne på den gamle hjemmeside er nedlagt og hvis du forsat ønsker mails, fra foreningerne i Helenelyst, skal du tilmelde dig her på siden. Det er muligt at tilmelde sig mail lister for alle parcelforeninger separat – og du kan selv meget nemt afmelde dig igen, hvis du ikke længere ønsker denne service.

  Vi håber at du vil finde den nye hjemmeside både nyttig og overskuelig. God fornøjelse.

  Mvh.
  Bestyrelsen for Grundejerforeningen Helenelyst, Porskær og Laskedalen

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne tilføje en kommentar.

Du kan logge ind her
Cms og webudvikling: Intern1 Aps